Sumur Bor Rig

Katerangan pondok:

Mesin sareng alat-alat pikeun ngebor sareng ngebor sumur, ngajalankeun pipa sumur sareng ngumbah sumur.Kaasup parabot kakuatan sarta bor bit, pipa bor, tube inti, pigura bor, jsb.

Klasifikasi: umumna dibagi kana rig pangeboran usaha Rotary, rig pangeboran percussive jeung rig pangeboran komposit.


Rincian produk

Tag produk

rig pangeboran Rotary

Liang pangeboran kabentuk ku megatkeun stratum batu ku gerakan Rotary tina alat pangeboran.Jinis utama mesin pangeboran nyaéta mesin pangeboran pot congcot ageung sareng alit, mesin pangeboran tabel rotary sirkulasi positip sareng sabalikna, mesin pangeboran sirah kakuatan hidrolik, sareng mesin pangeboran usaha Rotary geter handap.Mesin pangeboran Rotary basajan ngan boga alat pangeboran, sarta mesin pangeboran sumur kalawan struktur sampurna diwangun ku alat pangeboran sarta sirkulasi ogé alat cuci.Parabot pangeboran tina mesin bor sumur méja Rotary kalebet pipa bor sareng bit bor.Diaméter pipa bor anu biasa dianggo nyaéta 60, 73, 89 sareng 114 mm.Bit bor dibagi kana dua kategori: bit pangeboran pinuh sarta bit bor ring.

Gede jeung leutik congcot drills

Alat pangeboran kerucut dipaké pikeun motong puteran lapisan taneuh.Numutkeun ukuran alat pangeboran, aranjeunna disebut congcot pot ageung sareng congcot pot leutik, anu tiasa didorong ku tanaga atanapi kakuatan.Potongan-potongan taneuh anu dipotong digolongkeun kana pot sareng diangkat kana taneuh pikeun dibuang.Strukturna saderhana sareng efisiensi kerja rendah.Ieu ngan bisa dipaké dina lapisan taneuh umum atawa stratum kalayan keusik kerikil diaméterna kirang ti 10 cm sarta eusi kirang ti 50%.Diaméter liang congcot leutik nyaéta 0.55M, sareng jero pangeboran nyaéta 80-100m;Diaméter liangna nyaéta 1.1m sareng jerona pangeboran 30-40m.

Rig pangeboran Rotary pikeun cuci sumur sareng leutak sirkulasi positip

Ieu diwangun ku munara, winch, méja Rotary, alat pangeboran, pompa leutak, ketok jeung motor.Salila operasi, tabel usaha Rotary ieu disetir ku mesin kakuatan ngaliwatan alat transmisi, sarta bit bor ieu disetir ku pipe bor aktip pikeun muterkeun dina laju 30 ~ 90 rpm megatkeun stratum batu.leutak ieu ngompa jeung pressurized ku pompa leutak, mangka dipencet kana pipa bor kerung ngaliwatan ketok luhureun pipa bor, ngalir ka handap kana bit bor, sarta ejected ti nozzle pikeun niiskeun jeung lubricate bit bor;Cuttings liang handap dibawa kaluar ti wellhead ngaliwatan saluran annular luar pipa bor.Saatos netep di tank sedimentasi, leutak ngalir deui ka tank leutak pikeun didaur ulang.

Ngabalikeun sirkulasi leutak cuci rig pangeboran Rotary

Modeu pangeboran sareng struktur dasarna sami sareng di luhur, tapi modus sirkulasi leutak sabalikna.Saatos netep di tank settling, leutak ngalir kana handapeun sumur ti wellhead, sarta leutak mawa cuttings dipompa kaluar tina sumur ku pompa keusik ngaliwatan nozzle bor ngaliwatan rongga jero tina pipa bor jeung deui ka. tank settling.Cara ieu disebut ngompa sirkulasi sabalikna.Pompa ogé bisa dipaké pikeun nyuntik cai pressurized ti handap sumur kana rongga jero pipa bor ngaliwatan nozzle pikeun ngabentuk rising cai mawa cuttings, nu disebut sirkulasi sabalikna jet.Mesin pangeboran tiasa ngabentuk laju naékna anu luhur pisan dina pipa bor, sareng gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngaleupaskeun potongan batu sareng kerikil, janten laju pangeboran langkung gancang.Ieu cocog pikeun lapisan taneuh, lapisan keusik umum jeung formasi leupas mana diaméter karikil leuwih leutik batan diaméter jero pipa bor.Diaméter jero pipa bor anu dianggo langkung ageung, umumna 150-200 mm, sareng maksimalna 300 mm.Nanging, kusabab watesan nyeuseup pompa atanapi kapasitas pangiriman tekanan, jero pangeboran umumna kirang ti 150 méter, sareng efisiensi panyabutan chip langkung luhur nalika jero sumur kirang ti 50 méter.

Rig pangeboran usaha Rotary pikeun hawa dikomprés flushing sumur

Ngagunakeun compressor hawa tinimbang pompa leutak jeung hawa dikomprés tinimbang leutak keur nyeuseuh ogé dina rig pangeboran usaha Rotary.Sirkulasi sabalikna biasana dianggo, ogé katelah sirkulasi ngabalikkeun angkat gas.Hartina, hawa dikomprés dikirim ka chamber hawa-cai Pergaulan dina sumur ngaliwatan pipa suplai hawa nyampur jeung aliran cai dina pipa bor pikeun ngabentuk aliran cai aerated kalawan gravitasi husus kirang ti 1. Dina gravitasi. Peta kolom cai annular sabudeureun pipa bor, cai aerated dina pipa bor mawa cuttings up na kaluar tina sumur, ngalir kana tank sedimentasi, sarta cai sanggeus sedimentasi ngalir deui ka sumur ku gravitasi.Nalika jero sumur leuwih ti 50 méter, kapasitas panyabutan cuttings tina rig pangeboran jenis ieu leuwih gede dibandingkeun rig pangeboran kalayan nyeuseup pompa atawa sirkulasi jet sabalikna, jadi éta cocog pikeun kaayaan jero sumur badag, wewengkon gersang. kalawan kakurangan cai sarta lapisan taneuh beku di zone tiis.(sababaraha rigs pangeboran usaha Rotary dilengkepan pompa leutak jeung compressor hawa dina waktos anu sareng, jadi métode cuci ogé béda bisa dipilih nurutkeun kaayaan.)

bor sirah kakuatan hidrolik

Hiji jenis rig pangeboran Rotary.Hal ieu disetir ku motor hidrolik ngaliwatan reducer, sarta sirah kakuatan pindah luhur jeung ka handap sapanjang munara ngagantikeun turntable jeung keran dina rig pangeboran usaha Rotary ngajalankeun pipa bor jeung bor bit pikeun muterkeun sarta motong strata batu.Sumur cai diaméter badag bisa dibor ku bor badag kalayan diaméter 1m.Hal ieu dicirikeun ku speed pangeboran gancang, assembly basajan tur disassembly sahiji alat pangeboran sarta ngajalankeun pipa sumur, teu kudu ngangkat parabot pangeboran nalika manjangkeun pipa bor, sarta runtuyan komponén kayaning hoists, ngangkat blok, turntables, taps sarta Kelly anu. dijauhan.

Handap liang geter mesin pangeboran Rotary

Éta mangrupikeun jinis rig pangeboran usaha Rotary anu ngagabungkeun geter sareng gerak puteran pikeun ngebor stratum batu.Alat pangeboran diwangun ku bit bor, vibrator, éliminator geter sareng silinder pituduh.Gaya seru dihasilkeun ku vibrator ngajadikeun sakabeh alat pangeboran ayun.Bor bit ieu sheathed luar cangkang vibrator ngaliwatan ring gesekan.Di hiji sisi, éta ngageter ku vibrator dina bunderan horizontal kalayan frékuénsi kira-kira 1000 rpm sarta amplitudo ngeunaan 9 mm;Di sisi séjén, ngajadikeun gerakan rotasi-speed low of 3-12 rpm sabudeureun sumbu vibrator pikeun megatkeun batu, sedengkeun pipe bor teu muterkeun, sarta ngagunakeun éliminator Geter ulah ngalirkeun geter kana bor. pipah.Métode sirkulasi sabalikna hawa dikomprés dipaké pikeun nyeuseuh sumur, ku kituna cuttings discharged kaluar tina sumur ngaliwatan pipa jeung bor rongga pipe di puseur vibrator nu.jenis ieu bor boga struktur basajan tur efisiensi pangeboran tinggi.Diaméter liang sakitar 600mm sareng jerona pangeboran tiasa ngahontal

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: