Pipa Bor Sumur Cai

Katerangan pondok:

Pipa bor perforated timer dimekarkeun kami ngaronjatkeun efisiensi pangeboran jeung speed pangeboran ku cara ngurangan leungitna tekanan cai.Diaméter jero tungtung upsetting tina gabungan alat dasarna sarua jeung diaméter jero awak pipe bor, sarta leungitna tekanan diréduksi ku 20% -50%.Flushing struktur internal ngurangan korosi sarta ngaronjatkeun daya tahan kacapean, sangkan sampling kontinyu sarta pangeboran tali kawat.


Rincian produk

Tag produk

OD

3 1/2 INCI

WT

9.5mm atawa sakumaha requirments of klien

Panjangna

R1, R2, R3

Kelas Baja

E75,G105,S135

Sambungan

NC38

Kauntungannana

Las Gesekan

Fitur Pipa Bor Sumur Air Standar Api

Kami produsén pipa bor.Pipa bor baku API dipaké dina proyék pangeboran sumur cai, pangeboran géologis, pertambangan batubara sarta pertambangan méntal non-ferrous jeung saterusna.

PARAMETER API Standar Sumur bor pipa

Spésifikasi: 89mm * 10 * 9.5 / 6.1M

Kelas baja gabungan alat: 40CR, 45MN2, 35CRMO, 4137H

OD awak pipa OD tina gabungan Ketebalan Tembok Sambungan
50 mm 65 mm 6,5 mm sakumaha requirments
60mm(2 3/8 INCI) 75 mm 6,5 mm NC26
73mm(2 7/8 INCI) 105 mm 9,19 mm NC31
89mm(3 1/2 INCI) 127 mm 9.5mm / 10mm NC38
102mm (4 IN) 133,4 mm 8,38 mm NC46
114mm(4 1/2 INCI) 158,8 mm 8,56 mm NC50
127mm (5 IN) 168 mm 9.19 NC50

01

01

Gambar lengkep

01

01

01

The firelds aplikasi tina pipa bor sumur cai baku API.
Pipa bor dipaké dina pangeboran sumur, pertambangan batubara, pertambangan minyak jeung pangeboran batu.

01

Pameran pabrik

Bengkel bahan pikeun pipa bor sumur cai.
Bengkel las gesekan!
1. las gesekan;
2. Uji Coaxial;
3. Welding zone annealing;
4. Chipping edges;
5. Welding zone tempering;
6. Griding jero sarta luar tina zone las;
7. inspeksi tekanan tina tilu titik.
Téknologi produksi awak pipa
1. Bahan jeung deteksi
2. Panas pipe tungtung na Upsetting pipe tungtung
3. perlakuan panas sarta deteksi
4. Alignment jeung las gesekan
5. Uji coaxial

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
1. Pipa bor bakal dipak kana bundles sakumaha 3x3, 3x4, 4x4 jsb na loading kana peti sanggeus lukisan hideung jeung thread protectors instalasi.

Angkutan
1. Pikeun wadahna 20 ', beurat loading max nyaeta 21 ton métrik
2. Pikeun wadahna 40 ', beurat loading max nyaeta 27 ton métrik
3. Biasana TIANJIN XINGANG atanapi port QINGDAO.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: