Sumur Bor Pipa C12FFFA4

Katerangan pondok:

Pipa bor sumur cai mangrupa produk ningkat tina pipa bor handap-liang.Duanana tungtung boga huluna ngaitkeun rupa jalu, nu dipaké ku sendi konci.Nalika nempel, jepret, sareng ékspansi diaméter luar sareng retakan lumangsung, henteu kedah ngagentos pipa bor sacara gembleng, sareng sirah sacara efektif tiasa ngahemat pangeboran.Ongkos Urang bisa nyadiakeun layanan OEM atanapi ODM, sarta kami ogé bisa ngaropéa rod bor nurutkeun bahan diperlukeun anjeun, panjangna, ketebalan témbok, sarta thread.


Rincian produk

Tag produk

Pipa bor sumur cai mangrupa produk ningkat tina pipa bor handap-liang.Duanana tungtung boga huluna ngaitkeun rupa jalu, nu dipaké ku sendi konci.Nalika nempel, jepret, sareng ékspansi diaméter luar sareng retakan lumangsung, henteu kedah ngagentos pipa bor sacara gembleng, sareng sirah sacara efektif tiasa ngahemat pangeboran.Ongkos Urang bisa nyadiakeun layanan OEM atanapi ODM, sarta kami ogé bisa ngaropéa rod bor nurutkeun bahan diperlukeun anjeun, panjangna, ketebalan témbok, sarta thread.
Pipa bor perforated timer dimekarkeun kami ngaronjatkeun efisiensi pangeboran jeung speed pangeboran ku cara ngurangan leungitna tekanan cai.Diaméter jero tungtung upsetting tina gabungan alat dasarna sarua jeung diaméter jero awak pipe bor, sarta leungitna tekanan diréduksi ku 20% -50%.Flushing struktur internal ngurangan korosi sarta ngaronjatkeun daya tahan kacapean, sangkan sampling kontinyu sarta pangeboran tali kawat.

Parameter produk

Panjangna: 1m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m

Diameter

Panjangna

ketebalan témbok

Bahan

Jero rujukan

Φ42,0 mm

1-5m

6,50 mm

DZ50, R780

50m

Φ50,0 mm

1-5m

6,50 mm

DZ50, R780

100m

Φ60,0 mm

1-5m

7,10 mm

DZ50, R780

100m

Φ73,0 mm

1-5m

9,19 mm

R780, G105, S135

100m

Φ89,0 mm

1-5m

9,50 mm

R780, G105, S135

100m

Φ102,0 mm

1-5m

8,38 mm

R780, G105, S135

200m

Φ114,0 mm

1-6m

8,56 mm

R780, G105, S135

300m

Φ127,0 mm

1-6m

9,19 mm

R780, G105, S135

Panyambung produk

tipe sambungan: thread rupa
Ngaitkeun rupa bisa nguatkeun tightness tina sambungan jeung konci gabungan.

Pamakéan produk

Widang aplikasi: dipaké dina survéy géologis, pangeboran inti, pangeboran sumur cai, blasting tambang, pangeboran sumur geothermal, batubara jeung rékayasa pertambangan logam non-ferrous jeung proyék pangeboran lianna

Keunggulan Produk

Bahan awak rod Shanghai Baosteel STM-R780 (42MnMo7), nu teu gampang ngagulung atawa pegat ku kacapean, sarta boga kinerja stabil sarta dipercaya.Tungtung rod dipanaskeun ku frékuénsi sedeng, hydraulically kesel jeung thickened, lajeng dikubur tempered pikeun 12 jam pikeun mastikeun compactness tina rod bor sarta ngaronjatkeun kinerja mékanis.Kabéh ngagunakeun precision lathes CNC diimpor sarta knives custom ngawangun pikeun ngolah thread, nu persis ensures tightness tina sambungan jeung konci gabungan.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: