Produk

  • BQ NQ HQ PQ CORE Drill Bit

    BQ NQ HQ PQ CORE Bor Bit

    Rincian gancang
    Kaayaan: Anyar
    Garansi: Henteu sayogi
    Industri lumaku: Énergi & Pertambangan
    Beurat (KG): 10
    Lokasi Showroom: Teu aya
    Video kaluar-inspeksi: Disayogikeun
    Laporan Uji Mesin: Disayogikeun
    Jenis Pamasaran: Produk Panas 2022
    Tempat Asal: Shandong, Cina
    Tipe: DRILL BIT, Core Bit Jeung Casing Shoe Bit
    Tipe Mesin: Parabot Pangeboran
    Bahan: Baja Karbon, Baja Karbon
    Jenis Processing: Forging
    Pamakéan: Pangeboran Sumur, Pertambangan sareng Pangeboran Sumur
    Barang: inten BQ NQ HQ PQ CORE Bor Bit
    Standar: DCDMA
    perlakuan panas: perlakuan panas
    Sertifikasi: ISO9001
    Ukuran:Sadia Dina Sadaya Ukuran DCDMA
    Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • AQ/BQ/NQ/HQ/PQ drill pipe/drill rod 1.5m 3m long hot

    AQ/BQ/NQ/HQ/PQ bor pipa/bor rod 1.5m 3m panjang panas

    Rincian gancang
    Kaayaan: Anyar
    Garansi: 6 bulan
    Industri lumaku: Énergi & Pertambangan
    Lokasi Showroom: Teu aya
    Video kaluar-inspeksi: Disayogikeun
    Laporan Uji Mesin: Disayogikeun
    Jenis Pamasaran: Produk Biasa
    Tempat Asal: Shandong, Cina
    Jenis: Pipa Bor
    Tipe Mesin: Alat Pangeboran
    Bahan: Baja Karbon
    Jenis Processing: Forging
    Pamakéan: Pertambangan Bijih
    Ngaran produk:AQ/BQ/NQ/HQ/PQ bor pipa/drill rod 1.5m 3m lila panas
    Panjangna: 1.5m-6m
    Pamakéan: pertambangan bijih
    Lokasi Layanan Lokal: Henteu aya
    Sertifikasi: API
    Kamampuhan suplai150 Piece / Potongan per Minggu
  • Fy300 Hydraulic Drill Rig Machine for Water Well

    Fy300 Mesin Bor Hidrolik Rig pikeun Sumur Cai

    jasa purna jual: Onlie

    Garansi: 6 sasih

    Sertifikasi: ISO 9001:2000

    Kaayaan: Anyar

    Motor: Mesin Diesel

    Diaméterna liang bor: 250-300mm

  • 180 Depth Diesel Motor Power Engine Water Well Drilling Rig Sales

    180 Jerona Diesel Motor Power Engine Cai Sumur pangeboran Rig Penjualan

    Diaméter pangeboran: 300mm, 100mm, 200mm
    Jero pangeboran: Max.200m
    Mobilitas: Nyetir diri
    Ngaran produk: Mesin pangeboran
    Aplikasi: Sumur Cai Batu Bor Rig
    Modél: FY-180
    Diaméter pangeboran: 140-254mm
    Max Pangeboran Jerona: 200 méter
    Panjang rod bor: 1,5m 2,0m 3,0m
    Diaméter rod bor: 76/89mm
    Laju rotasi: 45 ~ 65r / mnt
    tekanan gawé (mpa): 1.7-2.5Mpa
  • 500m-1000m crawler-type hydraulic core drilling rig

    500m-1000m Mapay-tipe rig pangeboran inti hidrolik

    The hidraulik pinuh kakuatan sirah inti pangeboran rig ngagunakeun kawat-garis coring téhnologi pangeboran inten geus jadi model ngarah pikeun éksplorasi deposit bijih padet di nagara maju, sarta ogé geus jadi trend ngarah dina ngembangkeun téhnologi pangeboran sarta alat-alat di nagara kuring.

  • Hc20-45R32N solder tail

    Hc20-45R32N solder buntut

    Harga Rujukan FOB: Meunangkeun Harga Panganyarna

    Jumlah modél: Hc20-45R32N solder buntut

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High pressure water conservancy coal cutting and punching device

    tekanan tinggi cai conservancy motong batubara sarta alat punching

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:tekanan tinggi cai conservancy motong batubara sarta alat punching

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • Φ168Diamond directional bit

    Φ168Inten bit arah

    The inten bor arah bit utamana dipaké pikeun pangeboran liang jero kalayan mesin pangeboran arah kilométer.Pipa bor tipe kabel nyaéta alat transmisi sinyal antara unit pangukuran inclination di handapeun liang jeung alat ukur inclination di orifice nu.Ieu transmits aci dilarapkeun ku geger pangeboran ka bit bor salila pangeboran Ieu mangrupa alat pangeboran ngarojong penting pikeun mastikeun palaksanaan lemes tina pangeboran arah.

  • MQT-130-3.6Hand held pneumatic roof bolter

    MQT-130-3.6Hand dicekel pneumatic hateup bolter

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Leungeun dicekel pneumatic hateup bolter

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality custom adapter

    adaptor custom kualitas luhur

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Nyambungkeun leungeun baju

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality core drill pipe

    Pipa bor inti kualitas luhur

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:pipa bor inti
    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality customizable cross bit

    kualitas luhur customizable cross bit

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:cross bit

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality customizable wireline drill pipe

    kualitas luhur customizable wireline bor pipe

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarnaJumlah modél:pipa bor wireline

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin