Warta

  • What preparations should be done in advance for the friction welding drill pipe to drill deep water wells?

    Persiapan naon anu kudu dilakukeun sateuacanna pikeun pipa bor las gesekan pikeun ngebor sumur cai jero?

    Persiapan naon anu kudu dilakukeun sateuacanna pikeun pipa bor las gesekan pikeun ngebor sumur cai jero?(1) 1. Ieu diperlukeun pikeun nalungtik cai taneuh nalika pangeboran sumur cai jero jeung pipa bor gesekan-dilas.Para ahli rékayasa géologi ogé tiasa diondang pikeun ngalakukeun padamelan ieu.2...
    Maca deui
  • How many types of threads are there for oil drill pipes?

    Sabaraha jinis benang pikeun pipa bor minyak?

    Sabaraha jinis benang pikeun pipa bor minyak?Dina industri minyak bumi, benang khusus pikeun pipa minyak spésifikasi séri API maénkeun peran anu penting.The threads husus pikeun pipa minyak utamana dibagi kana dua kategori: alat pangeboran minyak threads gabungan dipaké pikeun nyambungkeun ...
    Maca deui
  • What are the reasons for the fracture of the drill pipe during the drilling of the water well?

    Naon anu jadi sabab narekahan pipa bor salila pangeboran sumur cai?

    Naon anu jadi sabab narekahan pipa bor salila pangeboran sumur cai?Nalika pipa bor mindeng pegat, bor leungit, konektor rusak, jeung sajabana, nu ngajadikeun jalma pisan troubled.Janten naon alesan pikeun narekahan pipa bor?Pipa bor, mimiti ...
    Maca deui
  • What should be paid attention to when running casing during drilling?

    Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngajalankeun casing salami pangeboran?

    Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngajalankeun casing salami pangeboran?The precautions utama pikeun operasi ngajalankeun casing dibagi kana tilu bagian: situs, hareup gerbang, sarta wellhead.Kahiji, tempatna: 1. Mariksa naha panon cai unggal casing teu kahalangan, naha awakna bengkok atawa sq...
    Maca deui
  • What are the specifications and materials of the most important trenchless drill pipes for horizontal directional drilling?

    Naon spésifikasi sareng bahan tina pipa bor trenchless anu paling penting pikeun pangeboran arah horisontal?

    Naon spésifikasi sareng bahan tina pipa bor trenchless anu paling penting pikeun pangeboran arah horisontal?The trenchless pipa bor utamana dipaké dina horizontal arah pangeboran pipa pameuntasan sarta peletakan proyék.Awak pipe dijieunna tina bahan husus nu minuhan th ...
    Maca deui
  • How to replace the drill bit of a water well drilling rig

    Kumaha carana ngaganti bit bor tina rig pangeboran sumur

    Dina kaayaan normal, métode ngarobah bit bor pikeun rig pangeboran sumur cai jeung hiji bor dampak listrik sarua, ngan kusabab cuk bor dina bit bor dibagi kana cuk bor timer tightening jeung bor leungeun-tightening. cuk.Nalika ngagentos mata bor, urang ...
    Maca deui
  • The difference between a forward circulation drilling rig and a reverse circulation drilling rig

    Beda antara rig pangeboran sirkulasi maju jeung rig pangeboran sirkulasi sabalikna

    Duanana rigs pangeboran sirkulasi maju jeung rigs pangeboran sirkulasi sabalikna ngajaga tembok sumur pangeboran jeung slag ngaliwatan sirkulasi cairan pangeboran (leutak), nyaeta, ngaliwatan sirkulasi cairan pangeboran (leutak), nu slag pangeboran dina liang pangeboran dibawa kaluar. .Aranjeunna aya di The pr ...
    Maca deui
  • DTH drilling rig maintenance knowledge

    DTH pangeboran rig pangropéa pangaweruh

    DTH pangeboran rig pangropéa pangaweruh 1. Instalasi Unit: 1. Nyiapkeun spasi pangeboran batu.Ukuran rohangan tiasa ditangtukeun dumasar kana jinis mesin pangeboran sareng metode pangeboran.2. Anjog ka gas-cai (nalika cai jeung lebu panyabutan) pipelines, garis cahaya, jsb ...
    Maca deui
  • What are the factors that make up the rig torque value?

    Naon faktor anu ngawangun nilai torsi rig?

    Naon faktor anu ngawangun nilai torsi rig?Urang terang yén torsi tina rig pangeboran trailer dibereskeun, jadi kumaha nilai torsi tina pipa bor datangna ti na naon faktor eta?Saatos konsultasi téknologi, redaktur ogé diajar yén faktor anu mangaruhan torsi ...
    Maca deui
  • The use and precautions of auger pipe——Yikuang Technology

    Pamakéan sareng pancegahan pipa auger——Teknologi Yikuang

    Produk naon waé kedah beroperasi dina cara anu leres.Pipa Auger mangrupakeun jenis pakakas anu bisa dipaké dina rékayasa géologis jeung karya konstruksi lianna.Dina prosés ngagunakeun alat, urang kedah ngartos pancegahan pikeun ngagunakeun pipa bor.1. Panyimpenan tina rig pangeboran shoul ...
    Maca deui
  • Classification of drill pipe joints                                                                                                                                                                  ...

    Klasifikasi sambungan pipa bor ...

    Pipa bor nyaéta pipa baja kalayan benang dina tungtung, anu dianggo pikeun nyambungkeun peralatan permukaan tina rig pangeboran sareng alat pangeboran sareng grinding atanapi alat liang handap di handapeun sumur.Tujuan tina pipa bor nyaéta pikeun ngangkut leutak pangeboran kana bor sareng toge ...
    Maca deui
  • Have you used any of these drill pipe bit salvage methods?

    Dupi anjeun nganggo salah sahiji metodeu bor pipe bit salvage ieu?

    Dupi anjeun nganggo salah sahiji metodeu bor pipe bit salvage ieu?Salila pangwangunan pondasi tihang diaméterna badag kalayan excavator puteran, kacilakaan kayaning liang rubuh, dikubur pangeboran, sarta nyekel drills lumangsung ti jaman ka jaman.Sanajan kitu, alesan pikeun lumangsungna excavator Rotary ...
    Maca deui
  • Deep hole drilling rig for coal mine main feature

    Pangeboran liang jero pikeun fitur utama tambang batubara

    Jero liang pangeboran geger pikeun tambang batubara fitur utama: 1. The Mapay pangeboran geger téh leutik di ukuranana, nu bisa ngahontal petikan lemes di wewengkon sempit, sarta hususna cocog pikeun pangeboran saum sareng canggih di Pertambangan pinuh mechanized sarta muka kerja penggalian.2. Rig pangeboran Mapay boga la ...
    Maca deui