Palu DTH

Katerangan pondok:

Impactor, sajenis pakakas dasar dipaké dina rékayasa pangeboran, umumna dibagi jadi dua jenis: impactor pneumatic jeung impactor hidrolik.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar produk

DTH Hammers dina ukuran béda mimitian ti 3 nepi ka 12. Palu ieu
dijieun saluyu jeung Pangeboran Bits pikeun ngalaksanakeun tujuan umum.palu ieu dipaké dina sagala rupa operasi handap liang kawas bangku pangeboran.Ieu klep kirang palu kalayan frékuénsi siklus hawa dioptimalkeun.Ieu mangrupikeun palu tugas beurat anu langkung jero anu meryogikeun pamakean hawa anu kirang, nganteurkeun leungitna kinerja anu minimum.Kami nawiskeun palu IR, DHD3.5, DHD340a, DHD360, DHD380, COP sareng QL palu.Kisaran optimum tina ukuran liang pikeun pangeboran blast kalawan DTH nyaeta 90mm mun 254 mm, liang blast leutik umumna dibor maké palu luhur, sarta liang badag umumna ngagunakeun mesin Rotary.Palu kami sapertos COP sareng QL dipikanyaho pikeun réliabilitas sareng umur panjangna.
Palu DTH mangrupikeun alat ngahasilkeun beban dampak dina pangeboran rotary dampak.Ngagunakeun énergi dina cairan flushing disadiakeun ku pompa leutak salila pangeboran langsung ngajalankeun palu dina palu hidrolik pikeun ngabentuk luhur jeung ka handap gerak reciprocating, sarta terus nerapkeun frékuénsi tangtu beban dampak ka alat pangeboran handap, ku kituna ka sadar dampak pangeboran Rotary.
DTH palu pangeboran mangrupakeun reformasi utama pangeboran Rotary konvensional sarta metoda pangeboran anyar sanggeus pangeboran inten modern jeung pangeboran hawa.Ieu ngajadikeun pamakéan alus tina kalemahan brittleness tinggi, kakuatan geser lemah sareng henteu tahan dampak tina hard rock.Téknologi pangeboran anu épéktip pikeun ngabéréskeun efisiensi pangeboran anu rendah sareng kualitas pangeboran anu goréng tina hard rock sareng sababaraha strata batu kompleks.

Fitur dina hiji Glance

Ciri tina Valveless DTH Hammer:
1.Frékuénsi Dampak Tinggi sareng Penetrasi Langkung Luhur;
Konsumsi hawa 2.Low jeung hemat BBM;
3. Taya Reses pipah knalpot;
4.Simplicity desain jeung Service Gampang.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: