Angin Tinggi DTH Bor Bit φ90

Katerangan pondok:

Aya opat jinis bentuk desain pikeun bit bor DTH tekanan angin tinggi, nyaéta, raray gilig, pesawat, kerung sareng pusat kerung jero.Cemented carbide utamana dipaké huntu bal, huntu elastis atawa huntu bal jeung huntu elastis mode distribution umum.


Rincian produk

Tag produk

1. Nyanghareupan tipe gilig: bit bor ieu dibagi jadi dua jenis, boss tunggal jeung raray tungtung boss ganda, kiwari dimungkinkeun utamana dipaké pikeun bor bit kalayan diaméter badag.Mata bor convex raray tiasa ngajaga tingkat pangeboran anu luhur nalika ngabor batu abrasive anu keras sareng keras.Tapi, straightness pangeboran goréng, nu teu cocog pikeun rékayasa pangeboran kalawan syarat luhur straightness of borehole nu.

2. Nyanghareupan tipe pesawat: jenis ieu bit bor relatif awét, cocog pikeun pangeboran teuas tur pisan teuas batu, sarta ogé cocog pikeun hard rock sedeng jeung batu lemes kalayan syarat straightness low pikeun pangeboran na chiseling liang.

3. Tipe beungeut kerung: aya bagian kerucut kerung dina beungeut tungtung sirah bor dina bentuk ieu.Ieu mangrupakeun saeutik nu ngabentuk éfék nucleation slight salila pangeboran pikeun ngajaga kinerja alignment tina bit.liang pangeboran ngabogaan straightness alus.The bor bit boga épék discharging bubuk alus tur speed pangeboran gancang, nu mangrupakeun bit pangeboran poténsi nu ngajadikeun leuwih loba pamakéan di pasar.

4.Deep tipe puseur kerung: jenis ieu bit ngalobaan ti tipe sarua bal bit, jeung puseur beungeut tungtung bit ngabogaan puseur kerung jero.Hal ieu dipaké pikeun nucleation dina prosés pangeboran.Nalika pangeboran liang jero, straightness tina liang dijamin, sarta ngan cocog pikeun pangeboran batu lemes jeung sedeng hard rock.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: