Fy300 Mesin Bor Hidrolik Rig pikeun Sumur Cai

Katerangan pondok:

jasa purna jual: Onlie

Garansi: 6 sasih

Sertifikasi: ISO 9001:2000

Kaayaan: Anyar

Motor: Mesin Diesel

Diaméterna liang bor: 250-300mm


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Parameter Téknis of FY300 Crawler tipe cai sumur pangeboran rig
ngetik FY300
beurat 9T
Diménsi 5900 * 2000 * 2850mm
Diaméter liang 140-325mm
Jero pangeboran 300m
Hiji-waktos panjangna sateuacanna 6,6m
Laju leumpang 2,5 KM/H
Sudut nanjak 30
Kakuatan 84KW
Ngagunakeun tekanan hawa 1.7-3.3MPA
Konsumsi hawa 17-35
Panjang pipa bor 1,5m 2,0m 3,0m 6,0m
Diaméter pipa bor 89 mm, 102 mm,
Gaya angkat rig 20T
Laju ngayun 55-115 rpm
torsi ayun 6200-85000N.m

1.FY300 runtuyan sumur pangeboran rig ngagunakeun kontrol hidrolik pinuh, jeung drive Top ngajalankeun rotasi.
alat pangeboran kalayan efisiensi pangeboran anu luhur pisan.

2.Reasonable sakabéh perenah ngagunakeun traktor-dipasang atawa chassis taneuh pinuh pikeun transportasi jeung maneuverability alus.
3.Very fléksibel dina jalan susah jeung bisa loba dipaké dina loba widang kayaning Éksplorasi sumberdaya sumur hidrologi, batubara bed métana, lapisan deet gas shale, panas terestrial, jsb, sarta ogé bisa dipaké pikeun eksploitasi gas batubara-tambang. karya salvage.
4.The luhur-dipasang nyetir sirah aci poko boga diaméter drift hébat, cocog pikeun rupa-rupa karya konstruksi kayaning slurry pangeboran, pangeboran hawa, sarta pangeboran busa hawa, minuhan tungtutan pikeun well-pangeboran di strata rupa bumi béda.

* Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

* Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

* Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

* Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: