Pipa bor

  • AQ/BQ/NQ/HQ/PQ drill pipe/drill rod 1.5m 3m long hot

    AQ/BQ/NQ/HQ/PQ bor pipa/bor rod 1.5m 3m panjang panas

    Rincian gancang
    Kaayaan: Anyar
    Garansi: 6 bulan
    Industri lumaku: Énergi & Pertambangan
    Lokasi Showroom: Teu aya
    Video kaluar-inspeksi: Disayogikeun
    Laporan Uji Mesin: Disayogikeun
    Jenis Pamasaran: Produk Biasa
    Tempat Asal: Shandong, Cina
    Jenis: Pipa Bor
    Tipe Mesin: Alat Pangeboran
    Bahan: Baja Karbon
    Jenis Processing: Forging
    Pamakéan: Pertambangan Bijih
    Ngaran produk:AQ/BQ/NQ/HQ/PQ bor pipa/drill rod 1.5m 3m lila panas
    Panjangna: 1.5m-6m
    Pamakéan: pertambangan bijih
    Lokasi Layanan Lokal: Henteu aya
    Sertifikasi: API
    Kamampuhan suplai150 Piece / Potongan per Minggu
  • High quality custom adapter

    adaptor custom kualitas luhur

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Nyambungkeun leungeun baju

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality core drill pipe

    Pipa bor inti kualitas luhur

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:pipa bor inti
    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality customizable wireline drill pipe

    kualitas luhur customizable wireline bor pipe

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarnaJumlah modél:pipa bor wireline

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

     

  • Connect drill pipe reducer

    Sambungkeun reducer pipa bor

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Ngurangan gabungan
    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • High quality multi specification reducer

    Kualitas luhur multi spésifikasi reducer

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Sambungan pipa bor
    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • φ 60 DTH Drill Pipe

    φ 60 DTH Bor Pipa

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:φ 60 DTH Bor Pipa

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • Drill joint m30-1.5

    Bor gabungan m30-1.5

    Harga Rujukan FOB: Meunangkeun Harga panganyarnaJumlah modél:Ngurangan gabungan

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

     

  • Triangle alloy drill pipe

    Pipa bor alloy segitiga

    Harga Rujukan FOB:Meunangkeun Harga panganyarna

    Jumlah modél:Pipa bor Φ34-F20-400mm

    Balanja:
    Rojongan Express · Angkutan Laut · Angkutan Udara
    3 bulan kanggo garansi mesin

  • Water Well Drill Pipe

    Pipa Bor Sumur Cai

    Pipa bor perforated timer dimekarkeun kami ngaronjatkeun efisiensi pangeboran jeung speed pangeboran ku cara ngurangan leungitna tekanan cai.Diaméter jero tungtung upsetting tina gabungan alat dasarna sarua jeung diaméter jero awak pipe bor, sarta leungitna tekanan diréduksi ku 20% -50%.Flushing struktur internal ngurangan korosi sarta ngaronjatkeun daya tahan kacapean, sangkan sampling kontinyu sarta pangeboran tali kawat.

  • Water Well Drill Pipe C12FFFA4

    Sumur Bor Pipa C12FFFA4

    Pipa bor sumur cai mangrupa produk ningkat tina pipa bor handap-liang.Duanana tungtung boga huluna ngaitkeun rupa jalu, nu dipaké ku sendi konci.Nalika nempel, jepret, sareng ékspansi diaméter luar sareng retakan lumangsung, henteu kedah ngagentos pipa bor sacara gembleng, sareng sirah sacara efektif tiasa ngahemat pangeboran.Ongkos Urang bisa nyadiakeun layanan OEM atanapi ODM, sarta kami ogé bisa ngaropéa rod bor nurutkeun bahan diperlukeun anjeun, panjangna, ketebalan témbok, sarta thread.