Handap liang bor SD160F

Katerangan pondok:

Hakekat pangeboran liang handap nyaéta sangkan impactor beuleum kana liang dina prosés pangeboran batu, ku kituna pikeun ngurangan leungitna énergi disababkeun ku transmisi énergi dampak ku rod bor, ku kituna pikeun ngurangan pangaruh liang. jero dina efisiensi pangeboran.


Rincian produk

Tag produk

Lingkup aplikasi: handap liang pangeboran
Komposisi: mékanisme Rotary, ngangkat mékanisme, ngadorong mékanisme, ngarojong mékanisme jeung mékanisme dampak

The down-the-hole rig pangeboran mangrupa dampak rig pangeboran Rotary.Struktur internalna béda ti bor batu umum.Distribusi gas sareng mékanisme reciprocating piston mandiri, nyaéta impactor.Tungtung hareup langsung disambungkeun ka bit bor, sarta tungtung pungkur disambungkeun ka rod bor.Nalika pangeboran batu, impactor nu teuleum ka liang, sarta piston (palu) dina impactor reciprocates pencét buntut shank ngaliwatan alat distribusi gas (klep), sahingga bor bit dampak batu di handapeun liang.Rotasi-speed tinggi tina impactor dina liang ieu sadar ku mékanisme puteran misah, nyaeta, motor atawa pneumatic alat puteran luar liang, sarta rod bor disambungkeun ka tungtung tukang impactor nu.Lebu batu anu dihasilkeun nalika pangeboran batu dibuang kaluar tina liang ku gas campuran Feng Shui.Gas dicampur ieu nyuntik kana impactor ngaliwatan puseur pipa bor ku mékanisme bubuk ngurangan, lajeng asup ka handap liang ngaliwatan alur hawa dina silinder impactor.
Hal ieu dipaké pikeun ngebor blastholes kalayan diaméter 20-100 mm sarta jerona kirang ti 20 méter dina batu luhur sedeng-teu karasa.Numutkeun kakuatan maranéhanana, maranéhna bisa dibagi kana angin, durukan internal, hidrolik sarta drills batu listrik.Di antarana, drills batu pneumatic anu paling loba dipaké.
Salian bor batu, 80-150 mm diaméterna leutik handap bor liang ogé bisa dipaké nalika pangeboran borehole kalayan diaméter kirang ti 150 mm.Nalika pangeboran blasthole kalayan diaméter kirang ti 70mm dina batubara atawa batu lemes, bor listrik atawa bor pneumatic umumna dipaké.Pipa bor didorong ku motor (atanapi motor pneumatik), sareng potongan batu (batubara) dikaluarkeun ngaliwatan alur spiral dina pipa bor.

Aturan pamakean

Instalasi jeung persiapan
1. Nyiapkeun guha pangeboran batu.Spésifikasi guha tiasa ditangtukeun dumasar kana metode pangeboran.Sacara umum, jangkungna guha nyaéta 2.6-2.8 méter nalika liang horisontal dibor, sareng lebar guha nalika dibor kaluhur, ka handap atanapi liang condong.Jangkungna 2,5 méter sareng jangkungna 2,8-3 méter.
2. Anjog pipa gas jeung cai, garis cahaya, jeung sajabana ka deukeut beungeut kerja pikeun pamakéan engké.
3. Numutkeun sarat desain liang, tihang ieu erected pageuh.Ujung luhur sareng handap strut kedah dilapis ku papan kayu.Sumbu horizontal sareng jepitan dipasang dina pilar dina jangkungna sareng arah anu tangtu.The lir leungeun dipaké pikeun ngangkat mesin sarta ngalereskeun eta dina pilar nurutkeun sudut diperlukeun, lajeng nyaluyukeun arah liang tina mesin pangeboran.
Inspeksi sateuacan operasi
1.At awal gawé, perlu taliti pariksa naha pipa hawa-cai pageuh disambungkeun tur naha aya leakage hawa atawa leakage cai.
2.Check naha lubricator geus ngeusi minyak.
3.Check naha screws, kacang jeung sendi unggal bagian geus tightened, sarta naha kolom dirojong pageuh.
Prosedur pangeboran
Nalika muka liang, mimitian motor heula, sarta narik cecekelan push manipulator sanggeus mindahkeun éta normal.Jieun eta meunang gaya propulsive ditangtoskeun, lajeng tarik cecekelan tina impactor kontrol ka posisi digawé.Saatos pangeboran, klep cai tiasa dibuka pikeun ngajaga campuran hawa-cai dina proporsi anu pas.Ngalaksanakeun pagawean pangeboran normal.Nalika karya ngadorong ngajadikeun rod unloader pindah ka tabrakan jeung wadah alat, a pipe bor dibor.Pikeun ngeureunkeun operasi motor sareng ngeureunkeun suplai hawa sareng cai ka impactor, selapkeun garpu kana alur pipa bor tina wadah pipa bor, ngadamel motor ngabalikeun sareng geser deui, supados gabungan dipisahkeun tina pipa bor, sareng lajeng nyambungkeun pipa bor kadua.Numutkeun ieu, anjeun tiasa damel terus-terusan.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: