Kompresor hawa

  • Air Compressor

    Kompresor hawa

    Kompresor hawa mangrupikeun jinis alat anu dianggo pikeun niiskeun gas.Struktur compressor hawa téh sarupa jeung nu pompa cai.Seuseueurna kompresor hawa nyaéta jinis colokan bolak-balik, bilah puteran atanapi sekrup puteran.Kompresor centrifugal mangrupikeun aplikasi anu ageung.