Tentang Kami

Shandong Yikuang Pangeboran sarta Pertambangan Technology Co., Ltd.

Shandong Yikuang Drilling and Mining Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Linqing, kota anu kasohor di Terusan Agung Beijing-Hangzhou kuno sareng kota industri penting di Propinsi Shandong, sareng ayana di Xintai Industrial Park, Dongwai First Ring Road.Pausahaan ngabogaan ibukota didaptarkeun 23 juta yuan, sarta pabrik nyertakeun wewengkon 25.000 méter pasagi.Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun pamekaran téknologi sareng manufaktur alat, penjualan sareng jasa téknis dina widang pangeboran géologis, pertambangan batubara, rékayasa jangkar, gas sareng manajemén bencana lebu.

about (1)

about (1)

Liaocheng Industrial sarta Pertambangan Kasalametan Pangeboran Alat Téknik Téhnologi Panalungtikan Center

Kusabab ngadegna, parusahaan geus komitmen pikeun ngembangkeun, promosi jeung aplikasi tina pangeboran, pertambangan, anchoring sarta alat-alat dina tambang batubara, tambang, konstruksi jeung proyék conservancy cai, karéta, jalan tol, torowongan jeung sasak.Taun 2018, "Liaocheng Industrial and Mining Safety Drilling Tool Téknik Pusat Panaliti Téknologi" netep di dieu sareng lulus sertifikasi "Perusahaan téknologi tinggi".Pausahaan parantos ngadegkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng seueur lembaga panalungtikan ilmiah sareng perusahaan peralatan.Kusabab 2019, perusahaan parantos ngajalajah ideu énggal pikeun gawé bareng industri-universitas-panalungtikan sareng gaduh tim langkung ti 40 bakat ilmiah sareng téknologi kualitas luhur anu diwangun ku akademisi, profesor, profesor gaul, dokter, sareng master.

Pausahaan kuat sareng merhatikeun panalungtikan sareng pamekaran téknologi produk.

Pausahaan kuat sareng merhatikeun panalungtikan sareng pamekaran téknologi produk.Produk utama perusahaan nyaéta: séri rig pangeboran pneumatik handheld, séri rig pangeboran pneumatik kolom, séri rig pangeboran hidrolik pinuh, séri rig pangeboran hidrolik kolom, séri peralatan suprési lebu, séri alat pangeboran batu sareng eksplorasi géologis, Pipa bor pikeun pangeboran tambang batubara, inten bor bit, nyokot, handap-nu-liang bor bit, pneumatic bor bit, batubara batu bor bit jeung parabot fishing sarta runtuyan séjén produk ngarojong.Di antarana, pausahaan ngembangkeun runtuyan rigs pangeboran anti konci na pipe bor set lengkep pakakas pikeun pangeboran, nu solves masalah gagalna bor dina kaayaan géologis lemes dina tambang batubara sarta anchoring proyék, sarta ngeusi gap di pasar. .

about (1)

about (1)

Téknologi Yikuang nyayogikeun para pangguna alat pangeboran kualitas luhur sareng alat pangrojong sareng alat pangeboran.

Dina kaayaan sakabéh nyirorot kauntungan dina industri pertambangan jeung énergi jeung kabutuhan urgent pikeun kontrol ongkos, hemat energi jeung ngurangan konsumsi, Yikuang Téhnologi nyadiakeun pamaké kalawan parabot pangeboran kualitas luhur jeung alat ngarojong tur alat pangeboran.Dina waktos anu sami, éta nyayogikeun set lengkep pangeboran pribadi sareng solusi produksi, anu nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun seuseueurna pangguna pikeun ngahémat énergi sareng ngirangan konsumsi sareng ngirangan biaya produksi komprehensif.Yikuang Téhnologi geus successively lulus tur dioperasikeun sertifikasi sistem kualitas ISO9001-2015 sarta sistem manajemen ERP parusahaan.Aya seueur jalur produksi otomatis sapertos las gesekan, las spiral, pamrosésan alat, sareng sajabana, ngagunakeun produksi domestik sareng asing sareng alat ngolah sareng alat uji pikeun ngiringan kualitas produk anu saé.

Hayu dunya ngartos Yimin, sarta ngantep Yimin ngawula dunya

Yikuang Téhnologi taat kana nilai "Pamekaran jeung konsumén, tumuwuh jeung karyawan, sarta ngamajukeun harmoni jeung masarakat".Unswervingly taat kana filosofi bisnis "berbasis integritas, win-win-based", sarta bakti diri kana kapuasan customer jeung kasuksésan!Dina ombak jaman, urang Yikuang balayar ngaliwatan ombak, nungkulan halangan, wani ngalawan, sarta maju kalawan wani.Susun babarengan bab "Hayu dunya ngartos Yimin, sarta ngantep Yimin ngawula dunya"!

about (1)