500m-1000m Mapay-tipe rig pangeboran inti hidrolik

Katerangan pondok:

The hidraulik pinuh kakuatan sirah inti pangeboran rig ngagunakeun kawat-garis coring téhnologi pangeboran inten geus jadi model ngarah pikeun éksplorasi deposit bijih padet di nagara maju, sarta ogé geus jadi trend ngarah dina ngembangkeun téhnologi pangeboran sarta alat-alat di nagara kuring.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    HYDX-4 mesin pangeboran inti

    Batang bor: BQ(55.6);NQ(69.9);HQ(88.9)
    Jero Pangeboran (m) 1000;700;500
    Rentang RPM: 0 ~ 1100 rpm
    Max, Rotasi Torsi Spindle: 4200N.m
    Gaya Angkat Rotator: 150kN
    Angkatan Dahar Rotator: 60kN
    Angkat Angkatan Utama Hoister: 57kN
    Diaméter kabel Hoister Utama: 16mm × 50m
    Angkat Angkatan Winch Auxiliary: 12kN
    Diaméter kabel Winch bantu: 6mm × 1000m
    Stroke dahar: 3500mm
    Max.Sudut pangeboran: 45°~90°
    Jangkungna Derrick: 9m
    Daya Mesin Diesel: 132kW / 2200r / mnt
    Ukuran (L × W × H: 4600×2200×9000mm
    beurat: 9300 kg

    The hidraulik pinuh kakuatan sirah inti pangeboran rig ngagunakeun kawat-garis coring téhnologi pangeboran inten geus jadi model ngarah pikeun éksplorasi deposit bijih padet di nagara maju, sarta ogé geus jadi trend ngarah dina ngembangkeun téhnologi pangeboran sarta alat-alat di nagara kuring.Dina trend ieu, HYDX-4 rig pangeboran inti hidrolik pinuh Cocog jeung géologi, metallurgy, non-ferrous, batubara, industri nuklir, minyak, gas alam jeung industri lianna, dipaké dina pangwangunan inten jeung carbide rékayasa pangeboran inti.

    Sasis anu ditutupan sabuk ngadopsi struktur dorongan langsung silinder pikeun nyoco sareng ngangkat sirah kakuatan.Stroke nyaéta 3,5m;rotasi aci utama didorong ku motor tunggal, sareng kotak gear 4-speed mékanis ditambah ku pangaturan laju stepless hidrolik;tihang boga fungsi ngageser sarta noel taneuh, sarta silinder minyak lifts sarta ragrag;tihang bisa narilep pikeun transportasi jeung neundeun;badag ngaliwatan-liang,-precision tinggi spindle struktur rotasi.

    13 14 15 12 11 5 4 3 2 Rock drill

    Skenario perusahaan

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    Tanggung jawab sosial

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    Pameran Industri

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

    lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: