Palu DTH 114

Katerangan pondok:

Impactor, sajenis pakakas dasar dipaké dina rékayasa pangeboran, umumna dibagi jadi dua jenis: impactor pneumatic jeung impactor hidrolik.


Rincian produk

Tag produk

Pangaruh pneumatik

Ogé katelah impactor pneumatic, palu DTH pneumatic.Alat kakuatan di handapeun liang, anu nyandak hawa dikomprés salaku medium kakuatan sareng nganggo énergi hawa anu dikomprés pikeun ngahasilkeun beban dampak kontinyu, dirancang.Hawa anu dikomprés ogé tiasa dianggo salaku médium cuci pori.impactor pneumatic bisa dibagi kana tekanan hawa tinggi na tekanan hawa low, tipe klep sarta tipe valveless.Biasana, impactor pneumatic langsung disambungkeun jeung bit cylindrical carbide cemented pikeun megatkeun batu di jalan dampak, sarta pangeboran usaha Rotary-speed low dilumangsungkeun tanpa coring.Ieu utamana dipaké dina pangeboran sumur hidrologis, pangeboran géologis coreless, pencegahan bencana géologis jeung rékayasa kontrol, pangeboran tambang jeung widang lianna.Éta cocog pikeun aplikasi dina gravel sareng batu keras.Bit kalawan struktur husus ogé bisa dipaké dina taneuh lemes.Sacara umum, ROP pangeboran mékanis langkung luhur tibatan pangeboran perkusi hidrolik, tapi éta kedah dilengkepan compressor hawa kalayan kapasitas anu ageung, anu gaduh konsumsi bahan bakar anu ageung, polusi bising sareng lebu.Jero pangeboran dipangaruhan pisan ku tingkat cai taneuh sareng kuantitas.

Pangaruh hidrolik

Ogé kawanoh salaku dampak hidrolik alat pangeboran usaha Rotary, palu DTH hidrolik.Cairan pangeboran pangeboran dianggo salaku médium kakuatan, sareng énergi aliran cairan tekanan tinggi sareng palu cai dinamis dianggo pikeun ngahasilkeun beban dampak kontinyu.Biasana, éta langsung disambungkeun ka bagean luhur alat coring pikeun ngirimkeun beban dampak kontinyu kana bit coring bari pangeboran usaha Rotary, ku kituna bit bisa megatkeun batu ku motong usaha Rotary sarta dampak.Hal ieu dipaké dina pangeboran inti géologis, utamana dina teuas, batu rusak jeung karasa sedeng kasar-grained batu hétérogén.Téknologi pangeboran rotary percussive hidrolik tiasa ningkatkeun ROP, manjangkeun footage sareng ngalambatkeun bending borehole.Ieu mangrupikeun penemuan di Cina, sareng nagara deungeun ogé ngembangkeun skala ageung pikeun sumur minyak sareng pangeboran géologis.

Skenario perusahaan

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Tanggung jawab sosial

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Pameran Industri

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

Gaya staf

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080

lALPDgQ9q-_rIRfNBDjNBaA_1440_1080


  • saméméhna:
  • Teras: