Shandong Yikuang Drilling and Mining Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Linqing, kota anu kasohor di Terusan Agung Beijing-Hangzhou kuno sareng kota industri penting di Propinsi Shandong, sareng ayana di Xintai Industrial Park, Dongwai First Ring Road.Pausahaan ngabogaan ibukota didaptarkeun 23 juta yuan, sarta pabrik nyertakeun wewengkon 25.000 méter pasagi.Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun pamekaran téknologi sareng manufaktur alat, penjualan sareng jasa téknis dina widang pangeboran géologis, pertambangan batubara, rékayasa jangkar, gas sareng manajemén bencana lebu.Kusabab ngadegna, parusahaan geus komitmen pikeun ngembangkeun, promosi jeung aplikasi tina pangeboran, pertambangan, anchoring sarta alat-alat dina tambang batubara, tambang, konstruksi jeung proyék conservancy cai, karéta, jalan tol, torowongan jeung sasak.

maca deui